NYX Soft Matte Lip Cream..

Ve uzun bir aradan sonra yeniden yazıyorum,aslında yazıcak o kadar çok konu birikti ki.. Bu aralar çok sık oturamıyorum PC başına birde sürekli İstanbul'a gidip duruyorum.. E malüm konser mevsimi açıldı. Geçen hafta Madonna'daydım,Ve muhteşemdi. Anlatıcak kelimeler ve cümleler kuramıyorum. Şimdide sırada Jessie J var..  Bu konserler süperde birde etkinliğe fotoğraf makinası alsalar daha muhteşem olucak.. Neyse biz geçelim bu aralar vazgeçemediğim ve hayat boyuda geçmiceğim bir ürüne..


NYX soft matte lip cream-Addis Ababa

Ürünümüz 11 renkten oluşmakta ve her birini ismini farklı şehirlerden almakta.. Mat oluşları benim dahada başımı döndürdü bence çok doğal duruyorlar..
Ama Addis Ababa bambaşka,muhteşem,harika.. Kalıcılığıda bir o kadar güzel şiddetle tavsiye edebiliceğim bir ürün..
Diğer renklerinide almayı planlıyorum.. İlk almak istediklerim İstanbul,Sao Paulo,Amsterdam...


Tam bir yaz ürünüdür..

Nyx ürünleri ve bir çok ürüne ulaşmak için..
                                                                                                               DBMS Trend-GittiGidiyor/Facebook




1 yorum:

  1. rüyam güle güle kullan canım, tam rengini yansıtmışsın nyx markası benimde vazgeçemediğim markalardan biri canım diğer postlarını merakla bekliyorum. sürekli olan alışverişin, sadakatın için teşekkür ederim. Ayrıca şunu da belirtmeden geçemeyeceğim karakteri düzgün, hanımefendi ve nadir insanlardan birisin hep böyle kal canım. Değerli blogger dostlarımdan birisin bunu sakın unutma hayatım :)

    YanıtlaSil